to top
Despre noi

Bine ai venit!

Daca esti in cautarea unui fotograf profesionist pentru nunta, botez sau sedinta foto, aici este locul potrivit.

Toate povestile despre fotograf profesionist nunta incep undeva in copilarie cand am avut primul aparat foto sau cand am fost invitati la un eveniment, acolo descoperind pasiunea pentru fotografie.

Povestea Prophotos

La noi povestea incepe in 2010 cand s-au nascut primi nostri copii. Entuziasmati fiind de evenimentul ce avea sa vina, ne-am pregatit din timp sa putem face fotografii profesionale copiilor nostri.

Asa am inceput sa studiem fotografie, am citit zeci de volume despre tehnica fotografica si iluminare, am achizitionat blitz-uri externe, triggere, fundaluri si multe accesorii care aveau sa ne ajute sa facem poze micilor bebelusi.

Aici a inceput totul. Pasiunea pentru fotografie si interesul fata de rezultatele obtinute ne-au determinat sa invatam mai mult ca sa obtinem rezultate mai bune, iar pentru a pune in aplicare cele invatate am hotarat sa incepem un proiect drag noua numit Fotobebe.ro.

Timpul a trecut repede si uite ca am realizat primele fotografii profesionale alaturi de cei mici, am aprofundat toate cunostintele noastre in domeniu, ne-am dezvoltat profesional si am transformat o pasiune intr-un job frumos.

Trecerea de la sedinte foto pentru copii la sedinte foto pentru adolescenti si evenimente a venit firesc avand in vedere ca eram foarte solicitati in randul prietenilor si al cunostintelor. Le multumim prietenilor si clientilor care ne-au acordat incredere inca de la inceput. Fara ei nu reuseam sa ne dezvoltam.

Cu ce ne ocupam acum?

Astazi ne ocupam doar de fotografie, iar in afara serviciului suntem tatici si ne petrecem timpul alaturi de familie si prieteni.

Realizam fotografii de nunta, botez, evenimente corporate, portrete profesionale, sedinte foto logodna, maternitate, copii si adolescenti. Acoperim inclusiv partea de fotografii comerciale si de produs.

Daca ti-a placut povestea noastra si doresti sa ne cunostem personal, te invitam sa ne scri pe adresa de email sau la numerele de telefon afisate pe site.

Echipa Prophotos

footer_logo
Toate fotografiile si textele de pe acest site apartin Prophotos.ro si sunt protejate de legea 8/1996 privind drepturile de autor si conexe, publicarea sau folosirea lor se face numai cu acordul proprietarului.
© Copyright 2021 Prophotos.ro

Politica Cookies   Politica de confidentialitate   Termeni si conditii