to top

Fotografii nunta Raluca si Robert

fotografii nunta Raluca si Robert

Fotografii nunta profesionale realizate de Echipa Prophotos pentru Raluca si Robert. Acestia au organizat din timp toate detaliile astfel incat mireasa sa beneficieze de toata atentia noastra. Inca de la primele ore am inceput pregatirile acasa la Raluca, unde au avut loc toate traditiile si obiceiurile de nunta. Sedinta foto a fost relaxanta, pe toata durata ei protagonistul principal fiind Raluca. Robert nu se simte confortabil in fata camerei si a preferat sa ramana mai in spate. Petrecerea a avut loc la Salon Traian din Bucuresti.

Echipa Prophotos

Echipa Prophotos ofera servicii foto profesionale pentru orice tip de eveniment. Daca esti interesat de serviciile noastre, nu ezita sa ne contactezi folosind pagina de contact. Ne bucuram ca vizitezi blogul nostru si speram sa ne recomanzi si altor prieteni.

footer_logo
Toate fotografiile si textele de pe acest site apartin Prophotos.ro si sunt protejate de legea 8/1996 privind drepturile de autor si conexe, publicarea sau folosirea lor se face numai cu acordul proprietarului.
© Copyright 2021 Prophotos.ro

Politica Cookies   Politica de confidentialitate   Termeni si conditii