to top
Fotografii nunta

Fotograf nunta Bucuresti

Fotograf nunta Bucuresti > Suntem fotografi profesionisti pentru evenimente inca din anul 2010. Abordam un stil clasic fotojurnalistic combinat cu fotografia moderna. Folosim echipamente profesionale pentru sedinte foto si ne place sa fim creativi.

Fotojurnalism de nunta, asa cum ne place noua sa spunem, presupune prezenta fotografilor ca martori la toate obiceiurile si traditiile de nunta. In functie de zona tarii gasim diferite obiceiuri, traditii si superstitii de nunta.

Aceste obiceiuri se refera in principal la bunul mers al casatoriei, belsug, intelegere si sanatate. Nunta este al doilea eveniment important in viata oamenilor după nastere si trebuie planificat pana la cel mai mic detaliu, astfel incat toate etapele evenimentului sa fie cunoscute si de echipa de fotografi si videografi.

In ultima perioada nuntile se desfasoara cu o viteza incredibil de mare, astfel incat nu mai ramane timp suficient sa faci sedinta foto intr-un cadru relaxant, iar acest lucru afecteaza calitatea lor. Recomandam clientilor sa ne consulte si pe noi inainte de programarea etapelor din ziua nuntii.

Pre-Wedding sau Logodna este sedinta foto pe care nu trebuie sa o refuzati. Consideram ca este cel mai bun prilej pentru tinerii casatoriti sa se acomodeze cu noi si cu camera foto.

Love the dress este sedinta foto pe care o recomandam tinerilor dispusi sa obtina o sedinta foto cu adevarat reusita. O zi dedicata acestei sedinte ne ajuta sa obtinem fotografiile dorite intr-un cadru mult mai relaxant, mai controlat tehnic, iar timpul disponibil ne permite sa ne deplasam in locatii in care in ziua nuntii nu aveam cum sa ajungem.

Trash the dress este mai nou un trend in materie de sedinte foto. Aceasta sedinta foto presupune ca mireasa sa fie pusa in situatii si ipostaze care ar putea deteriora rochia de mireasa. Asadar nu toata lumea accepta ca rochia scumpa de mireasa sa fie murdarita sau distrusa in urma sedintei foto Trash the dress. Daca esti dispusa sa faci acest lucru, suntem nerabdatori sa te cunoastem.

Oferta noastra

Preturi foto – video nunta 2019

PACHET DE BAZA FOTOGRAF NUNTA - 2400 RON

Pretul pentru prezenta celor doi fotografi la eveniment incepe de la 2400 ron. Se asigura prezenta la cununia civila in aceeasi zi sau oricare alta din cursul saptamanii, acasa la pregatiri (intr-o singura locatie) la mireasa sau la mire, la toate obiceiurile si traditiile, la ceremonie (cununie religioasa), la sedinta foto si desigur la petrecerea de la restaurant pana la finalul evenimentului.

Pachetul foto include:

* Prezenta celor doi fotografi pe toata durata evenimentului
* Fotografii in numar nelimitat, minim 800
* Toate fotografiile sunt oferite pe stick USB atat la rezolutia maxima cat si la rezolutie WEB
* O sedinta foto la alegere in orice alta zi: Sedinta foto logodna, Love the dress sau Trash the dress

Pachetul video (optional) include:

* Filmare cu sisteme de stabilizare: dolly, steady
* Filmare cu: 1 camera
* Clip profesional: 3 min., rezolutie Full HD
* Sunet broadcast prin: inregistrare din mixer / lavaliere
* Durata editarii finale: 2 h, rezolutie Full HD
Predare video editat: DVD, Bluray
Predare video brut: HDD (client)

Servicii Foto Optionale

  1. Sedinta foto Love the dress – 750 ron*
  2. Sedinta foto Trash the dress – 750 ron*
  3. Prezenta fotografilor la pregatiri in a doua locatie – 250 ron

* Sedintele foto se desfasoara in tara, cheltuielile legate de transport si cazare sunt suportate de catre client. Pentru sedinte foto in afara tarii preturile se discuta personal.

Alte pachete optionale

  1. Servicii video* > 1 camera DSLR cu un operator – 1700 ron
  2. Servicii video* > 2 camere DSLR cu doi operatori – 2400 ron
  3. Cabina foto** – 1450 ron / 4 ore

* Pachetul video include prezenta operatorului in aceeasi locatie cu fotograful. Acesta ofera material brut la cerere, montajul final si videoclip profesional.

** Cabina foto se inchiriaza impreuna cu accesoriile haioase, vine insotita de un asistent (GRATUIT) ce va ramane sa se asigure ca totul decurge perfect pe toata perioada inchirierii.

Detalii

Ce trebuie sa stiti?

  1. Toate fotografiile sunt editate. Procesul incepe prin reglarea luminozitatii, culorilor (balansul de culoare) si reincadrarea / compozitia imaginii.
  2. Sincronizarea camerelor astfel incat imaginile captate de cele doua aparate foto sa fie redate una dupa cealalta. Aici ne referim la cadre cinematice (aceeasi scena surprinsa din unghiuri diferite).
  3. Pentru rezervari este necesar un avans de 10%, diferenta fiind achitata la predarea imaginilor in format digital.
  4. Costul transportului in afara orasului Bucuresti este suportat de beneficiar, precum si cel al cazarii (daca este cazul).
Rezerva din timp data evenimentului si asigura-ti serviciile dorite.
footer_logo
Toate fotografiile si textele de pe acest site apartin Prophotos.ro si sunt protejate de legea 8/1996 privind drepturile de autor si conexe, publicarea sau folosirea lor se face numai cu acordul proprietarului.
© Copyright 2021 Prophotos.ro

Politica Cookies   Politica de confidentialitate   Termeni si conditii