to top
Sedinte foto profesionale

Preturi sedinte foto

Preturi Sedinte foto profesionale foarte avantajoase. Realizam sedinte foto maternitate, portrete profesionale, sedinte foto logodna, trash the dress, love the dress.

Folosim atat lumina naturala cat si sisteme inteligente de iluminat creativ. Sedintele foto se pot realiza in locatii cu taxa (camere de hotel, vile, muzee), parcuri, lacuri si paduri din imprejurimi sau chiar acasa la client. Conteaza foarte mult unde realizam sedintele foto deoarece ambientul face parte din fotografie si ajuta la compozitia imaginii.

Sedinta foto Adolescenti

Acest tip de sedinta este foarte cautat de catre tinerii care vor sa-si realizeze un portofoliu de fotografii profesionale pe care sa le inainteze caselor de moda cu care vor sa colaboreze in viitor sau pur si simplu vor un set de fotografii profesionale pentru a se promova pe retele de socializare, facebook sau instagram.

  • Pret sedinta foto – 400 ron

Sedinta foto Logodna (Pre-wedding sau Engagement session)

Puteti sa o numiti cum vreti, dar aceasta sedinta este un “must have” in materie de sedinte foto. Pe langa faptul ca acest tip de sedinta foto are rolul de a spune povestea dinaintea nuntii, povestea de dragoste dintre voi doi, mai are rolul de a va invata cum sa pozati in ziua nuntii, la ce trebuie sa fiti atenti atunci cand fotograful are indreptat aparatul foto catre voi. Este o ocazie perfecta pentru a vedea stilul de lucru al fotografului, modul cum interactioneaza si desigur rezultatele fotografiilor care pot fi un reper clar pentru client.

Ne ajuta si pe noi ca fotografi sa ne dam seama ce unghiuri va avantajeaza, sa cunoastem personalitatea fiecaruia dintre voi si despre cum vedeti desfasurarea evenimentului.

Chiar daca nu intentionati sa va casatoriti in viitorul apropiat, o astfel de sedinta foto poate fi o adevarata surpriza pentru logodnic(a), iar pozele rezultate raman o amintire frumoasa peste timp.

  • Pret sedinta foto – 550 ron

Sedinta foto Maternitate / gravide

Sedinte foto gravide/ maternitate sunt din ce in ce mai cautate de catre viitoarele mamici. Acestea vor sa aiba parte de cateva fotografii profesionale din perioada sarcinii unde burtica este elementul cheie din imagine. Recomandam acest timp de sedinta foto gravida dupa saptamana 38, cand burtica este foarte proeminenta si mobilitatea mamicii este foarte buna. Sedinta foto gravida se poate desfasura acasa la client, in parc sau intr-o alta locatie din apropiere. Recomandam cateva tinute usoare de schimb, accesorii diverse (esarfe, panze mari, palarii, rochi, botosei bebe, fundite, baloane heliu).

  • Pret sedinta foto – 550 ron

Fotografii comerciale / produs / fashion

Sedinte foto profesionale pentru fotografii de produs, haine, masini, coperti de revista, cover-uri, postere, portrete si prezentari spectacole.

Aceste fotografii se realizeaza in locatiile clientului (agentiei) care stabileste tematica sedintei foto. Acest tip de sedinta este mai complex si necesita asistenta unui director de imagine, setup-uri speciale si echipamente profesionale de iluminat pentru a ne asigura ca respectam cerintele clientului.

  • Pret sedinta foto – In functie de proiect
footer_logo
Toate fotografiile si textele de pe acest site apartin Prophotos.ro si sunt protejate de legea 8/1996 privind drepturile de autor si conexe, publicarea sau folosirea lor se face numai cu acordul proprietarului.
© Copyright 2021 Prophotos.ro

Politica Cookies   Politica de confidentialitate   Termeni si conditii