to top

Sedinta foto logodna – Mihaela si Robert

Sedinta foto logodna - fotografii pre wedding/ before wedding

Sedinta foto logodna este de fapt un moment de relaxare si impartasire a emotiei. Astazi vorbim despre o poveste de dragoste intre Mihaela si Robert.

In timpul sedintei foto am avut parte de un soare arzator si foarte multi tantari, dar, cu toate astea, ne-am relaxat si bucurat de timpul petrecut impreuna.

Pre-Wedding sau Before Wedding, asa cum mai este intitulata sedinta foto logodna, aduce un plus de confort clientilor deoarece ei pot vedea cum lucreaza fotograful, ce echipamente foloseste si care sunt rezultatele. Pentru fotograf este important sa vada ce unghiuri sunt mai potrivite si modul de lucru in care clientul se simte confortabil.

Aceasta sedinta foto a durat aproximativ 120 minute si a fost realizata in padurea Andronache de langa Bucuresti.

Echipa Prophotos

Echipa Prophotos ofera servicii foto profesionale pentru orice tip de eveniment. Daca esti interesat de serviciile noastre, nu ezita sa ne contactezi folosind pagina de contact. Ne bucuram ca vizitezi blogul nostru si speram sa ne recomanzi si altor prieteni.

footer_logo
Toate fotografiile si textele de pe acest site apartin Prophotos.ro si sunt protejate de legea 8/1996 privind drepturile de autor si conexe, publicarea sau folosirea lor se face numai cu acordul proprietarului.
© Copyright 2021 Prophotos.ro

Politica Cookies   Politica de confidentialitate   Termeni si conditii